✓ Fri frakt vid köp över 500 kr ✓ Snabba leveranser ✓ Klarna

Fri frakt vid köp över 500 kr ✓    Snabba leveranser ✓   Betala med kort, swish eller på faktura med Klarna ✓

VÄRMUPP PADEL

Vem är Värmupp padel?

VärmUpp padel drivs av mig Elias Lindborg, en byggvaruhandlare med en förälskelse i padel. Med källarförrådet som utgångspunkt så startade jag VärmUpp 2020. Även om vi nu flyttat ut från garaget och blivit en mer etablerad handlare så drivs vi av samma anda och enkelhet som förr. 

Den långa versionen

VärmUpp padel drivs av mig, Elias Lindborg född 1996 i Ystad, i södra Sverige. Son till fönsterhantverkare och HR-specialist. Inget barn har någonsin förstått sig på vad en HR-person jobbar med, men fönsterhantverkeriet var däremot lättare att begripa. Som äldre förstod jag att det var inte renovera fönsterbågar jag egentligen var intresserad av utan att driva eget. När padeln gjorde intåg i mitt liv så blev valet väldigt enkelt. 

Vi har inte det största sortimentet av näthandlare men vi har ständig tillväxt. Det tror vi beror på att vi gör det helhjärtat, med sunt förnuft och med långsiktighet. Filosofin är att nöjd kund kommer tillbaka. 

Vår vision är att på lång sikt kunna vara en naturlig del av föreningslivet inom padeln i Ystad och på ett eller annat sätt stötta de spelande ungdomarna. 

Just nu är bara de första meningarna skrivna i VärmUpp’s bok. Vill du vara med i nästa kapitel så tveka inte på att ta kontakt.

Välkomna till VärmUpp Padel,

Elias Lindborg

Mina favoriter i padelväskan