✓ Fri frakt vid köp över 500 kr ✓ Snabba leveranser ✓ Klarna

Fri frakt vid köp över 500 kr ✓    Snabba leveranser ✓   Betala med kort, swish eller på faktura med Klarna ✓

Ystad padel - din padelhall i Ystad

Vi på VärmUpp kan stolt presentera ett samarbete med Ystad Padel. Padelhallen med det bästa timpriset för inomhuspadel. Förutom deras shop i hallen kan du beställa från hela vårt sortiment och hämta i hallen – helt kostnadsfritt!

Padeltränare på padelbanan

Erfarna tränare

För dig som strävar efter att förbättra ditt padelspel, erbjuder Ystad Padel lektioner med ett urval av erfarna tränare. Oavsett om det är enstaka lektioner eller veckovisa träningar över längre perioder, så finns Ystad padel till hjälp. Möjligheten att hyra bollmaskin gör det också möjligt för dig att nöta slag och förbättra tekniken på egen hand. Kontakta hallen via sociala medier eller info@ystadpadel.se

Välkommen till Ystad Padel

Lokala ägare

Ystad Padel drivs av Fredrik och Seamus. Två lokala padelspelare med passion för sporten. Med sitt kundvänliga bemötande så känner du dig som spelare alltid välkommen, Precis så som det ska vara.
Varje vecka har anordnar de aktiviteter och events som du bokar via matchi.

Bollkorg framför padelbana

Billigast banhyran i Ystad

Padelhallen är belägen ovanpå träningsanläggningen STC Ystad och erbjuder en perfekt miljö för padelspel. Med samma imponerade takhöjd över samtliga sex bannor så får du samma förutsättningar oavsett vilken bana du bokar. Trots alla fina egenskaper hos verksamheten erbjuder de bästa timpriset för inomhuspadel i Ystad. Bokar gör du via matchi.

Hämta din beställning kostnadsfritt

I Ystad padels butik hittar du allt du behöver för din padelmatch. Trots att shoppen är kompakt erbjuder de produkter från välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser.  Förutom shoppen har du också tillgång till hela VärmUpps sortiment. Välj leveransalternativet ”hämta på Ystad Padel” i kassan. Så skickar vi en kod till dig efter leverans så du kan hämta i värdeskåpen. Oftast med leverans redan dagen efter. 

Helt utan kostnad förstås!